Zinzino Omega3-balansolja

Zinzino Balansolja

Oljan innehåller fiskolja från vildfångad fisk i kombination med en olivolja med höga halter polyfenoler, för maximal absorption och synergi. Balansoljan justerar och bibehåller EPA + DHA-nivåerna och Omega-6:3-balansen i kroppen på ett säkert sätt.

Zinzino 100% Veganolja

Oljan är en synergistisk blandning av algolja, kallpressad snokörtsfröolja, tidigt skördad extra virgin olivolja och vegansk D-vitamin. Den justerar och bibehåller EPA + DHA-nivåerna och Omega-6:3-balansen i kroppen på ett säkert sätt.

Zinzino Balansolja AquaX

Balansoljan innehåller en unik emulgator, Aquacelle, som gör den möjlig att blanda med vatten, så att både fiskoljans smak och konsistens försvinner. Balansoljan justerar och bibehåller EPA + DHA-nivåerna och Omega-6:3-balansen i kroppen på ett säkert sätt.

Hitta balansen mellan fettsyrorna omega-6 och omega-3

Om vi får i oss för lite omega-3-fettsyra skapas obalans i kroppen och dolda inflammationer bildas som är orsaken till många vanliga sjukdomar. Att gå med en inflammation för länge kan få förödande konsekvenser.

Är du balanserad eller obalanserad?

Zinzinos Balance Test kan ge dig svaret. Det är ett enkelt blodprov för hemmabruk som utförs genom ett litet stick i fingret. Blodprovet skickas till ett offentligt godkänt laboratorie i Norge. Testet fastställer din fettsyreprofil och visar om du har en obalanserad, delvis balanserad eller balanserad kosthållning. Nu har fler än 400 000 personer testat sig och det har visat att 95% av dem har obalans mellan omega 6 och omega 3. Efter att ha ätit balansoljan i 120 dagar gör du ett nytt blodtest. Intressant är att 95% av dem som använt Zinzinos balansprodukter i 4 månader har fått balans på fettsyrorna.